Pređite na sadržaj

Besplatna isporuka iznad 6000 RSD

+ 381 11 42 39 309

Get in touch with us

Informacije o isporuci

Isporuka porudžbina za proizvode  naručene preko naše internet prodavnice obavlja se za samo kupce u Srbiji.

Za isporuku poružbina za naše kupce,  imamo potpisane ugovore sa preduzećem "AKS Express Kurir" i preduzećem "D Express". Prilikom kreiranja porudžbine, kupac sam bira kurirsku službu preko koje želi da mu se isporuči kupljena roba. 

 

Cene isporuke pošiljki

Isporuka je BESPLATNA za sve porudžbine čija je vrednost  iznad 6000 dinara.

Za naručenu robu čija je vrednost ispod 6000 dinara, cena prenosa pošiljki zavisi od težine tj. mase pošiljke.

Cena prenosa pošiljki do 1 kg iznosi 285 dinara za pošiljke koje dostavlja kurirska služba AKS, odnosno 360 dinara ukoliko dostavu obavlja kurirska služba D Express. 
Kupac prilikom kreiranja porudžbine vidi informaciju o ceni dostave, koja zavisi od odabrane kurirske službe i težine pošiljke. 

Rok isporuke

Nakon potvrde porudžbine na  našoj online prodavnici, Vaša porudžbina ulazi u status obrade tokom koje se vrši priprema poručenih artikala za slanje. Nakon obrade porudžbine i pripreme pošiljke za slanje, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje da je Vašu porudžbinu preuzela kurirska služba sa obaveštenjem o broju pošiljke. Porudžbine se šalju u roku od dva do tri radna dana od dana kreiranja porudžbine.

Porudžbine za Srbiju isporučuju kurirske službe AKS Express Kurir ili D Express, koje sve pošiljke isporučuju narednog radnog dana u odnosu na dan preuzimanja pošiljke od nas. Za porudžbine koje primimo u vreme državnih praznika, ne možemo garantovati gore navedene rokove isporuke, zbog veće opterećenosti kurirske službe.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri AKS Express Kurir i D Express, pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu do 16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. U slučaju neuspele dostave, ostavlja se obaveštenje, uz ponovni dolazak na adresu.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je pakovanje pošiljke značajno oštećeno i posumnjate da je artikal možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 0114239309. Ukoliko je pošiljka bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru prijem.

                                                                                                          

“AKS Express Kurir ” doo je kompanija osnovana domacim kapitalom 2004.godine cija je osnovna delatnost ‘Postanske aktivnosti komercijalnog servisa’.

Zahvaljujuci profesionalnosti i zalaganju 850 zaposlenih, logističkim potencijalom od 558 dostavnih vozila i 20 reginalnih centara, AKS Express Kurir je vodeća kompanija za dostavu pošiljki u Srbiji.

Prateći trendove i pozitivna iskustva svetskih poštanskih operatora, AKS Express Kurir omogućava kako pravnim tako i fizičkim licima da jednostavno, sigurno i u najkraćem roku prime i šalju pošiljke ka svim destinacijama sveta.

Azurnost, Kvalitet, Sigurnost, kao primarni ciljevi našeg tima obezbedjeni su upravljanjem i prećenjem Vaših pošiljki u realnom vremenu putem najsavremenijeg softverskog rešenja

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Brzo. Tačno. Pouzdano.

Kompanija "D Express" je ekspresna kurirska služba, koja obavlja kurirsku dostavu pošiljaka. Radni kolektiv čini 1.200 prvenstveno mladih ljudi, stručnjaka iz različitih oblasti.

Dobro organizovana mreža distributivnih centara koji se nalaze u 21 gradu Srbije, omogućava nam da na vaše adrese širom Srbije dnevno isporučimo preko 45.000 pošiljaka.

Kvalitet usluge i sigurnost pošiljke su nam uvek na prvom mestu. Raspolažemo sa 750 novih transportnih vozila za što bržu i efikasniju isporuku pošiljaka. Omogućili smo vam da se kompletan proces isporuke prati i dokumentuje elektronski, u realnom vremenu, korišćenjem centralizovanog softvera i PDA uređaja koji poseduje svaki kurir, jer vodimo računa o našim krajnjim korisnicima.